26.10.09

Tutoryıl




Editörden Not: Yazarımız deneme periyodundadır. Kaderi tabanımızdan gelen tepkiyle belirlenecektir. Birlikte izliyoruz.

(memedabi)




Sevgili Kule Piçi okurları, geç olsun da kitsch olmasın düsturuyla yazdığım yazım Ayşha Armani tarzı gerzekliklerim sebebiyle ancak baskıya ulaşabildi. Kadınlar konusunda uzun yıllar sonucu edindiğim engin birikimimi sizlerle paylaşmayı kendime vatanı bir borç bilirim. Bu seriye hepimizin yakından tanıdığı Aryan kadınını size anlatmakla başlayacağım.



Aryan kuffarında çeşid çeşid avrat bulunmaktadır. Ama öncelikle avrat konusunda Sn. Balta' nin yazdığı kadınlarımız köşesini okumanızda fayda var. Lakin kendisinin eklemeyi unuttuğu önemli bir nokta avratların erkek kaburgasından yaratılmış olduklarıdır. Bu bilimsel gerçeğin farkına varmak üğruna nice çapkınlıklar yapmış bulunan Sn. Adnan Oktan' a homajımı ödemeden yazıya başlamak kansızlık olur.


Aryan avratlar genel olarak koca memeli olup, kavgaya adam çağırmak icab ettiğinde reis olarak tanıtabileceğiniz iriliktedirler. Bizim gibi hijyenik olmadıkları için götlerini yıkamazlar ama hergün banyo yaptıkları için baya temizdir, sıkıntı yok. Ortak özellikleri günboyu ağızlarının üst-on nahiyesinde çevirdikleri snusu (tatak, çapak, gada, kulak kırı ve çakıldaktan mamul iğrenç şey) sokak ortasına şlaps diye tükürmeleridir. İnce belli olanlarına nadir olarak rastlanır. Geriye kalan ezici çoğunlukta ise bel nahiyesinde lav grip (türkçesi tutoryil) standarttır. Ortalama 12 mücahit doğuracak dişiliktedirler.


Dışkılama kusmukla sağlanmaktadır. Bilhassa otobüs ve tramvay içlerinde bu görkemli olay karşısında nefeslerimizi tutmaktayız. Güzel olanlarına Tove, çirkin olanlarına Gunilla denir. Çirkin olanları bıyıklı olup kendi aralarında "Nööruyon ortaam? Yollu amı arıya viriyong" diye konuşurlar ve hatta ara sıra ossururlar. Ortalama olanları ise Mariiya, Yessika olarak adlandırılır.




Herkes aşağı yukarı aynı derecede zengin olduğu içın (aryanca "logum" dinir bu sisteme) ekonomik bi sınıflandırma yapmamız pek mümkün değildir. Ancak Türk milletine besledikleri düşmanlık ekseninde 3 sınıfa ayırabiliriz. Bunların birincisi svartskalle tabir edilebilecek herkese burun kıvıran hatunlardır. Ekseriyetle magazin dergileri okurlar, Sikoçya, Anzakya, ABD gibi Anglo-suckson diyarlarına ve buraların yaşayış biçimlerine öykünürler. Bunların bir derece yumuşatılmış olanları her konuya sözde bir duyarlılık gösterirler, İspanyol milletine hastalık derecesinde bağlılardır. Hatta bunun farkına varan bazı kendini bilmezler Latin ayağına yatar vatan satar. En nihayetinde Türk de insan diyen bir grup kadın da yok mudur, vardır tabi. Bu grubun KKTC' yi resmen tanıdığı dahi rivayet edilir.


Herneyse biz bu typ diplomatik ve sosyolojik detayları şimdilik göz ardı ederekten ve bade süzerekten, fiziksel özelliklere geri dönelim. Aryan kadınlar, soğuğun ve karanlığın etkisiyle bembeyazdırlar, ciltleri porselen gibidir afedersiniz. Bahar aylarında havanın +5 derecelere kadar çıkmasıyla ve yayılan toprak kokusunun da etkisiyle yaprak yaprak açılırlar, memeler mestan, alperenler mest olur. Midsomur bayramında da içlerinden en cengaver olanları muradına erer. Muvaffak olabilenlere Koray, olamayanlara Esmeray* denir. Bu sayede Türk milliyetçiliğine en yakışır biçimde vatanımızı temsil etmiş oluruz. Bu uğurda Mistafa Baldızdoğan abimizin Stakkalmde Öttycken şenliklerinde yaptığı çapkınlıklar hepimize yol göstermeli, karanlığımıza adeta onuncu bir ışık olmalıdır.


Bu hatunlarla halvett (12.30) edildiği vakit, memlekete dönüldüğünde yapılanların ballandırarak anlatılması farzdır. 0,5 olan skor 4 olarak anlatılmalı, 0.25 posta seks 5 posta olarak anlatılmalı, "olm var ya AM kaynıyo AM" denilerek arkadaşlara artistik yapılmalıdır.


*Bu tabir, (ilk defa Vakit gazetesinde, 5 ay sonrasında) Taraf gazetesinde yayınlanan Garagusak Gaygaycı'nın 24.10.2009 tarihinde Optiieek adlı şahısla yaptıgı telefon konuşmasından alınmıştır.





1 yorum:

Gajdop dedi ki...

güneyin buz gibi soğuk sularından, bize yapyabancı bir kültürden bildirdiniz. devamını dilliyorum yazılarınızın.