21.10.09

Dahili Havadis

Mutlu Başlayan Düğün Saykidelyaya Bulandı

Yürekleri burkan haber Adana'daki bir düğün töreninden geldi. Geçtiğimiz hafta jandarma ekiplerinin şok baskını sonucu ele geçirilen 250 büyük kutu ekstazi hapı toprağa gömülmek suretiyle imha edilmişti. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu, gömülen ekstazinin belediyenin içme suyu şebekesine karıştığı ortaya çıktı. Savcılık kentteki tüm muslukları mühürledi.

Şebekeye zehir karıştığını bilmeyen misafirler, düğünün ilerleyen saatlerinde kendilerinden geçti. O dehşet veren anlar, kamerasıyle kayıt yapan Pepe Osman tarafından görüntülendi. İşte o sarsıcı görüntüler:



Narkotik şube polisleri olay yerinde yaptığı incelemeler sonucunda, masalarda bulunan Tang, bayat kurabiye ve düğün pastasının musluk suyu kullanılarak imal edildiğini ortaya çıkardı. Mutfakta yapılan incelemelerde bölücü örgüte ait çok sayıda yasa dışı yayın, Şo Guran ve Ma Jidong isimli haklarında tutuklama emri çıkarılmış teröristler tarafından kaleme alınmış neşriyat ele geçirildi. Gözaltına alınan sanıklar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayı protozto eden bir grup sözde vatandaş, sözde marşlar söyleyerek düğün salonu önünde eylem düzenledi.

Adana emniyet müdürü ile kamera karşısına geçen Selami Şahin "Eksstasi değil Ex-KGB olduğundan şüpheleniyoruz" diyerek soruşturmaların devam ettiğini bildirdi.

Daha önce benzer bir haberde Gozlu'dan gelmişti. 2. Dünya Savaşı sırasında Karadeniz'de batan bir Alman denizaltısının başaltı bölmesinde gizlenmiş hap yüklü sandıklar, yıllar sonra gövdede oluşan korozyon sebebiyle su yüzeyine çıkmış ve Gozlu açıklarında karaya vurmuştu. Olayın sorumluluğunu üstlenen, Federal Alamanya Cumhuriyeti, Gozlu'lu ev hanımlarına milyonlarca "Doçe Mark"ı gün parası olarak ödemek zorunda kalmıştı.

1 yorum:

memedabi dedi ki...

açık ara ayın elemanı seçtim seni. o çerçik arkadaşına söyle zamanı doldu dolerans