9.10.09

İlişkiler ve kelebek kanadı çırpınışları kadar narin kadınlarımız köşesi

Pek saygıdeğer, mücahit ve alicengiz Kule Piçi okuyucuları. Geçtiğimiz günlerde zekası, karizması ve asil kanı ile olduğu kadar hedhantır diye tabir ettiğimiz kafatasçılığı ile de tanınan memedabi tarafından yaklaşıldım. Kendisi bana yeni oluşturduğu platformda "ilişkiler ve kadın doğum hastalıkları uzmanı" pozisyonunun boşaldığını ve ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. O an 1 mayısta asil ve emektar türk polisinden göz yaşartıcı bomba yemiş bir gomünüst gibi ağlamaya başladım. Şu an evveliylen itibaren ilişkiler, aşk, meşk ve türlü sikko şey hakkında engin bilgi ve tecrübelerimi bu köşeden paylaşacağım.

Öncelikle ilişki dediğimizde hepimiz kendimize şu soruyu sormalıyız. Kadın nedir? Biz değil miyiz ki kadının ne olduğunu anlamak uğruna internette hergün resimleri için tıklayınız sahifeleri peşinde koşan?.. Biz değil miyiz ki gülbenli geldi mi hülyalısı daha güzel abi diyaloglarını yaşayan?.. Onlar ki yağmur çamur demeden cepheye kağnılarla cephane taşıyan analarımız!!! bacılarımız!!! Bu ahval ve şerait içinde kısaca kadın nedir sorusuna cevap verelim. Arkadaş ortamında biri geğirdiğinde ona osurarak karşılık verip ğöeağöeağöeeaögeag diye gülmeyen memeliye kadın denir. Ayrıca aynı ortamda aynı anda hem osurup hem geğiren ve ğöeağögğgöaeğö diye gülen insana Gajdop denir. Kadınlar kısaca 15812'ye ayrılır. Bunlardan ilk beşi: ecnebi kadın, türk kız (türk kadın olmaz), shemale (antenli), hefemale (antensiz) ve yaşlı teyzedir. Yaşlı teyzeler sadece oturup kalkarken bisssmiii demeye ve yaşlı teyze kokusu salmaya yaradıkları için klansmanımız dışıdır. Eğer çok arzulanılıyolarsa ölmeleri beklenmeli ve o zaman ilişkiye girilmelidirler.



Yurtdışında ya da Alanya'da durup dururken teklif eden kadınlara ecnebi kadın denir. Bu kadınlar sandalyeye oturduklarında ayakları yere değmeye başladığı yaştan itibaren ilişkiye açıktırlar. Pantalon üstünden sürtünerek ilişki kuran, en iyi ihtimalle arka kapı olarak tabir ettiğimiz bölgeyi cenital (gensel) organ sanarak ilişkiye giren kızlarımıza ise namuslu türk kızı denir. Namussuz türk kızlarına ise tanışabilir miyiz güzel bağyan denir. Son iki kategorimizdeki antenli ve antensiz kadınları da aynı potata eritirim ben. Ecnebi diyarlarında bu olaya melting pot denir. İsmini eriyen esrardan alan bu eylemde kimin kimle ilişkiye girdiği belli değildir.

Bu yazımda size elimden geldiğince kadının ne olduğunu anlatmaya çalıştım. Önümüzdeki yazılarda bu köşede ilişkilerden, kendi deneyimlerimden ve Levent'in havuzdaki deneyimlerinden bahsedeceğim.

9 yorum:

garagusak gaykayci dedi ki...

huaaaaaaaaaaaaaaaaaa. cok guzel olmus. biraz agir dille yazmisin ama gideri var...

Gajdop dedi ki...

allahin belasi

Gajdop dedi ki...

Mehmet abi, anüs ve boşalmak kelimelerini sansurleyerek blogumuza esra ceyhan ve atv ana haber hissiyatını yakallattin. Çok kibar ve nazik bir insansın. Sanki bir leydisin. Yannız, iliski kelimesi kalmış bir kaç yerde. lutfen laflarımıza dikkat edelim.

memedabi dedi ki...

aile sitesi burası herkes akıllı olsun!

garagusak gaykayci dedi ki...

ehehhe ilkolkulda ninca gamplumbagacılık oynarken leonarda benim muaaaa goyyım (pardon: neden böle yapıorsunuz arkadaslar) diyen çocuk gibisin MA. bu bilok 36 günde halkın emekleriyle kuruldu, denistiremezsin her boku (pardon: kakişi). esra ceyhandan da tek farkın sözlerimize dikkat edelim dememen. piretosto ediniorum. açlık gredim bugun baslıo...

CiddiyetÖnemli_28mKölün dedi ki...

yazdılarınızın hepsini okudum, bence sen haksızsı gajdop.
arkadasım bunlar ayıp seyler! sansür dinimizin bir gereği olduğu gibi ayrıca 62 sevap puanı getirmektedir hece başına. siz bu adamın cennete gitmesini istemiyor musunuz?

Ayrıca bence anüs kelimesi sansürlenmemeliydi.

memedabi dedi ki...

garagusak gaykayci rumuzlu lavuk, yazdıkların hala anlaşılmıyo. anlasam sansürliycem. sözde bir dilde konuşuyosun.

arkadaşlar aramızda gazoz kapağı toplayıp gozluya ilkokul yaptıralım bunun gibi şeyler yeni nesillerin başına gelmesin

Balta dedi ki...

Halkımızdan gelen tepkilere ve memedabi'nin "annem okuyor oğlum bu siteyi" tehtidlerine dayanamayarak kimi kelimeleri değiştirmek zorunda kaldım. Büyüklerimden, tüm asil Türk milletinden ve bizi izleyen 60 milyondan özür dilerim.

memedabi dedi ki...

comment moderation activated