13.10.09

Tarihte Bugün (31 Haziran)


250 milyon yıllık tavşan fosülü Adana adliyesinde arbede çıkardı!

30 Avustos 1915'te, zafer bayrami ve militarizmi yüceltme günü törenlerinin coşkusuna gölge düşüren olay Adana'da vukû buldu. Büyük Türk-İslam biyologu ve mehdisi Adnân Ökter'e (Dr. Oetker'ın uzaktan eltisi olur) zimmetli 232-1 sefer sayılı, 250 milyön yıllık tawşan fosülü, Adana adliyesi önünde ortalığı birbirine kattı. Masonik darvinistler tarafından, Kangal cinsi tawşanlar ile su-tavuğu arasındaki sözde evrim zincirinin kayıp halkâsı olduğu öne sürülen davşan B.B. (250 milyön), Halil kuyuklu yıldızının dünyaya paranel geçişini bahane ederek sahibi Ökter'in cebinden kaçtı.

Fosül B.B. 250 milyon yaşında elini kana buladı (DHA)

Paleontolojide "Büyük Kuduz Salgını" olarak adlandırılan sözde dönemden sağ çıkmayı başarmış sayılı Türk tavşanlarından olan B.B., dedesinin beylik tabancasını kuru sıkı domdom kurşunu ile doldurdu. Daha sonra kameralara "Devlet bize sahip çıksın. Ben bu vatan icin kuduz oldum. Bu vatan için kuduz olan da olduran da şereflidir. Türk-Kürt ayrımı yaparak bayramı bana zehir etmeyin. Bu güzel günü kana bulamama sebebiyet vermeyin!" şeklinde marksist sloganlar atan B.B.'nin düzgün türkçesi izleyenleri şaşkınlık içerisinde bıraktı. Havaya sekiz el ateş açan kana susamış fosül, güvenlik güçlerinin dur ihtarına uymayınca yüce türk polisinin yaptığı operasyonla öldürüldü ve ölüsü etkisiz hale getirilene dek darp edildikten sonra ölü ele geçirildi. Çıkan çatışmada 19 türk polisi birbirlerini vurarak, 1 adet türk polisi ise kendi kendini kendi ağzından vurarak şehit oldu. Orhan Pamukoğlu'nun "Ben askere leş toplatmam" açıklaması hezeyan yaratırken, olay yerinde incelemelerde bulunmak üzere THY'nin tarifeli uçağıyla Adana'ya gelen Tamer Karadağlı, halk tarafından karanfillerle karşılandı. Bebek katili tavşanın çeket iç cebinde ele geçirilen kırmızı fihristte adresleri yazılı bulunan ev ve iş yerlerine yapılan baskınlar sonucu, dalgıç pompa yapımında kullanılan çok sayıda mühimmat ve örgütsel döküman ele geçirildi. Yapılan kovuşturma sonucunda 1252 kişi idam edildi ve olayların pürövakatarü olarak gösterilen sözde Ermeniler Der Zor çölüne sürüldü. Tehcir esnasında meydana gelen tatsız münferit olayların sorumlusu olarak tavşan B.B. gösterilmektedir.

Cani tavsan kıskıvrak öldürüldü (ETA)

1 yorum:

garagusak gaykayci dedi ki...

arastirmanin altinda yuce bir bilgi dagarcigi var. sanirim yazarimiz kontrol-anekturuk-arkeoloci-tarih ve biyoloji muhendisligi okumus bir kisi.