21.10.09

Sitem dolu bir sevgi mesajı

Anarşist, uçarı ve yeri geldiğinde gözü dönmüş bir yazar olduğumu yakın çevrem biliryan. Yandaşlarımın zor günlerimdeki müthiş desteği için çok teşekkür ederim, yazılarıma tabi ki devam edeceğim. Ama bundan sonra okumayı ve anlamayı bilmeyen –ya da istemeyen- dostlarımız için yazılarıma bol bol, ‘bkz. Ot bok’ tarzı sozluk.sourtimes.org web sitesi tabanlı ekler ekleyerek, bu dostlarımızın seviyesine inmeyi düşünüyorum.
Taraf gazetesi yazarları ve çeşitli hacker (kırıcı) arkadaşlarımla yaptığım görüşmeler sonrası bu sabah sitemizde yayınlanan iddaaların (bkz.‘www.iddaa.com’, ‘Kamuoyuna ve Adnan Şenses'e açık mektup!’ adlı yazı) tam %55 inin doğruluk payı bulunduğunu belgelerle ispatladım. Geriye kalan %45 fason iddaa için www.kulepici.org adlı -ekmek kapım olan- siteye karşı 24 saatlik bireysel sırt dönme eylemi başlatıyorum.(bkz. Trabzon tribünleri yenilen 2. golden sonra sahaya sırtını döndü)

Sülçi Lisan ettiysek affola…

GG

1 yorum:

memedabi dedi ki...

arkadaşım senin arkanda ben varım kişisel olarak. büyük bi garanti söz konusu. oran ve sayı vermekten kaçın yalnız metamatiğin de sallaniya