28.11.09

Zeytin Dalı

Okuyucu ve yazarlara duyuru,

Dün yaşanan gerginliğin yazarlar arasında halledilebilmiş olması demokratik süreçte mutlaka çok olumlu bir gelişmeye işaret edecekti. Ancak talihsiz açıklamalar, yalanlar ve dolanların havada uçuşması sonrası benim liderliğimde hayat bulan bu demokratik oluşum bir anda kana ve baruta bulandı. Bizzat ellerimle seçip bugünlere getirdiğim, kendimden bile sakındığım yazarlar malesef bana sırtlarını döndü. Arkamdan atıp tutuldu ve lobiler oluşturuldu. Diktatörlük yaptığım, yazıları editlediğim (TDK sözlüğünden; editör: ilköğretimden nasibini alamamış florasan aydını geçinen beceriksiz yazarları kamuoyu önünde küçük düşürmekten kurtaran bilge kişi) ve fikir özgürlüğüne müdahale ettiğim söylendi. Bardağı taşıyan son damla ise en sevdiğim ninja kaplumbağanın Leonardo olduğu iddiası oldu. Artık bu noktada bana söz hakkının doğduğu aşikar. Herkes adı gibi bilir ki en sevdiğim ninja kaplumbağa Donatello'dur.



resim: Donatello


Okuyucularımızın huzurundu yazarlarımıza bir çağrı yapıyorum. Gelin, vazgeçin. Kardeşin kardeşe yaptığı bu zulme beraber nokta koyalım. Adımlarımızı ortada buluşmak üzere atalım. Uzlaşmacı bir tavır sergilenmez ise çok kısa zamanda şu anki halimizi mumla ararız. Bir çok demecinde anarşist olduğunu, hatta anarşizmin sandığımız kadar kötü bir şey olmadığını, güvenlik güçlerimiz tarafından abartıldığını ifade eden kanaat lideriniz gajdop'a son nasihatimi veriyorum: Anarşizmden vazgeç. Demokrasiyle yönetilen bir oluşuma çomak sokmayı bırak. Senin yanında yer alan diğer yazarları da mı düşünmüyorsun? İşler sarpa sardığında analara nasıl hesap vereceksin? Bu ayaklanmanın kanı senin ellerindedir. Büyük bir ustanın çok çok uzun zaman önce öngördüğü gibi: Search your feelings, you now it to be true.



Resim: Çomak sokum


Muhterem arkadaşlarım, barış temennisiyle geldiğim huzurunuzdan umutla ayrılıyorum. Birbirimizi anladığımız ve tekrar sevmeyi kabul ettiğimiz günlerin hasretiyle gözlerinizden öpüyorum. Bayramınız mübarek olsun.

1 yorum:

memedabi dedi ki...

kalbinizi bana açın