4.11.09

Basın Açıklaması

Ülkemizin gördüğü en önemli basın oluşumlarından ve unsurlarından olan sitemiz Kule Piçi'nde bir süredir bir sessizlik, bir durağanlık olduğu aşikâr. Aldığımız sayısız okuyucu mailinde hayranlarımız soruyor: "Hayırdır, yazmiysinız?" Hayranlarımızı biraz olsun rahatlatmak ve rakiplerimizin düşlerine karabasan gibi çökmek için bu basın açıklamasını yapıyorum.

An itibariyle, yazar kadromuzun önemli bir kısmı, tıp dilinde beton etkisi diye tabir edilen, kronik halsizlik ve perişanlık gibi semptomları olan amansız bir hastalıkla boğuşmaktadır. Beton etkisinden muzdarip yazarlarımızın portakal suyu takviyesiyle en erken bugün en geç yarın toparlanıp, iğneyle de olsa saçma yazılarına devam etmesi beklenmektedir.

Kadronun geriye kalanı ise hepten fıstır. Biri yaşlı başlı ev amcası, biri maaşlı ve sözleşmeli korpırıt kölesi, diğeri ise sanatçıdır. Bu kesimden ne zaman hayır gelmiş ki, şimdi gelsin? Bu tayfadan gelen her türlü katkıyı bonus olarak saymanızı ve diğer yazarlardaki betong etkisinin geçmesi için allahımıza rabbimize dualar ederek beklemenizi salık veririz.

Bu zorunlu fakat sıkıcı boşluğu doldurmak için ise yurtdışından özel bir yazar ile anlaşmaya vardık. Sitemizi bir süre için emanet edeceğimiz yazar, hepimizin yakından tanıdığı, mantık ve akıl dolu hareketleriyle hayatımıza anlam katan Deniz Bayqal! Kendisi, gündeme ilişkin mükemmel tesbitlerini bir kaç günlüğüne bizimle paylaşacak. Kendisine hoşgeldin diyor, anasının emdiği süt gibi ak saçlı perçeminin düştüğü alnından öpüyoruz.

Bayramınız mübarek olsun.

Hiç yorum yok: