16.11.09

Tarihte Bugün (21 Mart) İlk Türk Soykırımı - Kızıldereli Soykırımı

1935, Ocak'ın 2'si... İnsanlık tarihinin yazılmaya başlandığı 1453'ten bu yana dünyanın gördüğü en kanlı ve acımasız sözde katliam olan Kızıldereli Soykırımı resmen başladı. Amerikan başkanı Joseph Kennedy yönetiminde toplanan bakanlar kurulu, bir hafta önce Pentagon tarafından verilen muhtıra sonucunda üstünde oluşan baskılara dayanamayarak, sözde katliama start verdi.


Amarıkan Birleşik Devleti'nin güney doğu kuzey batısındaki Red Neck (Kızılbaş) eyalatındaki Kızıldereli azınlığına mensup bir milyönden fazla kuyruklu insan; çoluk, çocuk, sakat, kadın demeden imha edildi. Bizi sözde tehcir yalanlarıyla dünya halkı gözü önünde düşük düşürmeye çalışan batılı devletlere, bu vahim olayı hatırlatmakta sonsuz faida vardır.


Beş yıla yayılan katliamlar dünya basınında geniş yankı uyandırmasına rağmen Birleşmiş Devletler, olaya seyirci kalarak tepki toplamıştır. Soykırının,1935-1940 arasında L'Organisation de Spécialité d'Etats Units tarafından devlet eliyle gerçekleştirildiği, ünlü tarihçi Murat Bardakçıyan tarafından belgeleriyle ispat edilmiştir.

Kadim Kızıldereli uygarlığının kökü; Mayalar'a, Astekler'e, oradan Alaska üzerinden de eski Orta Asya Hun İmparatorluğu'na oradan da eski Mısır'a kadar uzanır. İlk olarak Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Kızıldere köyünde milli birliklerini sağlayan Türk boyuna, Kızıldereli Boyu yahut Kızıldereliler ismi verilmiştir. Çoraklaşan iklim nedeniyle bölgeyi terk etmek zorunda kalan Kızıldereliler, batıya ilerlemeyi seçmişlerdir.



Antik Kızıldere Kentinin Haritadaki Yeri


Ünlü Sümerolog Onur Öymen'in ispatladığı üzere, eski Mısır uygarlığının, Amarıka'ya göç ederken Ermenilerin ihanetiyle yollarını çölde kaybeden bu Kızıldereli Türkler tarafında kurulduğu tüm dünya bilimsel çevreleri tarafından kabul görmektedir. Mısır'ın sıcak ikliminde Türklüklerini unutan ve sürekli güneş radnasyon una maruz kalmaları nedeniyle sözde evrim geçirerek kırmızımsı pembemsi bir deriye sahip olan bu türkler, mısr'da piramitleri taşeron firma kullanarak inşa etmiş ve daha sonra yolculuklarına devam ederek Kuzey Amarıka toplraklarına ulaşmışlardır. Burada Aztek ve Maya devletlerini kuran bu kabileler orada da deniz kumu kullanarak piramitler inşa etmiş, ancak ihaleye fesat karıştırdıkları gerekçesiyle yörenin yerli ahalisi olan Emirdağlılar tarafından Kuzey Amarıka'ya sürülmüşlerdir.



New Mexico debreminde kaza kırıma uğrayan piramit


Kuzey Amarıka'da, soykırıma kadar mutlu mesut yaşayan Kızıldereliler, gittikleri her yerde şehirler ve uygarlıklar kurmuşlardır. Amarıkan İngizcesi dilinde ve argosunda hala kullanılan bir çok kelimenin kökeni, Ulu Önder Atatürk'ün Güneş Dil Teorisi vasıtasıynan ispat ettiği gibi, Türkçe'den yadigârdır. Kızıldereliler'in o zamanlardaki baş kenti olan Oklahoma, Oklava; Dakota, Tokat; Niagara, NeYaygara; Boston, Baston; New Hampshire ise YouvHemşeriiiyn kökünden türemiştir. Yöre halkı tarafından Kızıldereliler'e, İngilizce'de Kızılbaş anlamına gelen Redneck (indian) adı konmuştur. Kendisi de bir Kızıldereli Türkü olan ünlü Amarıkan Başkanı Magic Obama'nın göbek adı olan a.k.a; da türkçe ağa kelimesinden başkalaşım etimolojisi sistemiyle ingilizceye geçmiştir.







Magic a.k.a. Obama dedesigil ile güreş tutarken



Kızıldereliler'in Türk olduğunu şüpheye yer bırakmayacak şekilde ispatlayan bu delillere rağmen bazı kendini bilmezlerden itirazlar yükselmektedir. Yalnız, benzerlikler etimolojik sistemlerle sınırlı kalmamaktadır. Kızıldereliler de aynı eski Türkler gibi ata binmekte, ok atmakta, kurban kesmekte ve çadırlarda yaşamaktaydılar. Bu kadar benzerliğin tesadüf olamayacağını görmemek için kör ya da üç-dört harfli olmak gerekmektedir! Ayrıca İsveçre li ünlü türkolog ve Türk dostu Björn Björnsson, bölgede yaptığı ve 40 yıl süren araştırmalarında, kromozomlardaki Y geninin sadece Kızıldereli ve Türk soyundan gelenlerde bulunduğunu ispatlamıştır.







Bütün bu kanıtlar ışığında Kızıldereli soykırımın aslında Türk Soykırımı olduğu açıkça ortaya konmuştur. Bu vahşetin yorumunu, siz okuyucularımıza bırakıyoruz.


Hiç yorum yok: