27.11.09

Kamuoyuna ve Yüce Türk Milletine

 27 Kasım 2009 Cuma günü saat 14:45 itibariyle Kule Piçi pörtâlı yönetimine, Kızıl Elma Halk Ordusu tarafından el konulmuştur.

‘’Sarıkız’’ kod adlı oparasyon, profesyonel darbeci Kenan Paşa önderliğinde, Modern Tesis, Gajdop, Balta ve Garaguşak Gaykaycı isimli yazarlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Dünyadaki ilk bottom-up anarşik halk darbesini hazırlayan koşulları siz okur kitlemize ve otoritesi kendinden menkul eski diktatör özentisi yazarımız memedabi’ye duyurmak boynumuzun borcudur. Umarız bu darbenin gelişme sürecinde yaşadıklarımız bazı kulaklara küpe olur.

Pinatformumuzun kurulduğu ilk günlerden beri aramızda yaşanan bir takım husumetler, sadık okuyucularımızın da hatırlayacağı gibi Garaguşak’ın istifasına yol açmıştı. Küçüklüğünde (kendi sözleriyle aktarıyoruz) ninja gamlumbağacılık oynarken hep Leonardo’yu seçen ve bununla övünen dominant yazarımız Memedabi, diğer yazarların yazılarına müdahale ediyor ve izinsiz değişiklikler yapıyordu.

Yazarımız Gajdop’un bireysel çabalarıyla tatlıya bağlanan bu anlaşmazlık ne yazık ki külleri daha tam soğumadan tekrar alevlendi. Aylar içerisinde giderek artan "buranın sahibi benim" tandanslı söylemler; Memedabi’nin, onursal üyemiz Levent’in adının tag olarak kullanılması konusunda yaptığı antidemokrağtik baskılarla adeta zirve noktaya ulaştı.

Son olarak, adminlik yetkisi konusunda çıkan husumet, yazar arkadaşımız Garakuşak’ın tepki vermesine ve diğer yazarların onun yanında yer almasına yol açtı.

Memedabi isimli kurucu kadrodan olan yazarımızdan, bu tavırları bırakmasını güzelce rica ettiysek de kendisi bize yazdığı bir mektup ile geçmişteki sansür uygulamasını –özür dileyecekmiş gibi başladığı bi cümleyle- savunmuştur. Yazarlarımızdan Gajdop’u dansözlükle, Balta’yı Deniz Baykallık’la, Modern Tesis’i ise masumiyetle suçlamıştır!

Tüm bunlara tuz biber eken ise, sizlerle de paylaştığımız “Ender’i İmha Planı” isimli ıslak imzalı belgenin ortaya çıkması olmuştur. Hain ve bölücü planların afişe olmasına bir açıklama getiremeyen Memedabi’ye son uyarı, Modern Tesis’in kaleme aldığı ve 14:37’de sitemize koyduğu muhtıra ile verilmiştir. Kendisine tanınan tam 8 dakikalık süre içerisinde gerekli adımları atmayan kendinden diktatör memedabi, halk meclisi kararı ve Evren Paşa’nın mükkemmel sevk ve idaresi ile 14:44’te uygulamaya konulmuş olan Sarıkız darbesiyle yönetimden indirilmiştir. Kendisi, adminlikten alınarak author rütbesine düşürülmüştür.

Darbemizin halkçı ve milliyetçi niteliğini vurgulamak için sitemizin görsel materyalleri Türk büyükleri resimleriyle değiştirilmiş ve Kenan Paşa’nın halka hitabını içeren bir video yayına verilmiştir.

Sonraki adımlar, yazar arkadaşımız Memedabi’nin göstereceği tutumla doğrudan alakalıdır. Öncelikle, hazırlıkları haftalardır süren ve bir günde uygulamaya geçirilen bu dahiyane planın yapılış ve uygulanış nedenlerini düşünmesinde yarar vardır. 

Öfke ve hamaset kontrol terapisi alacak olan Memedabi, istediği takdirde bu geçiş döneminde yazılarına devam edebilecektir. Totaliter özlemlerinden arındığı anda da halkın arasındaki yerini  admın olarak alması hepimizce arzulanan hedeftir.

Diğer pörtal yazarlarımız, bayram falan dinlemeden yazılarına devam edecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Kızıl Elma Halk Ordusu

Hiç yorum yok: