11.11.09

Kardeş Site (Levent Tüter Netlog'da.com.www.tr)

Yazılarımızı takip eden ve/veya bizi yakînen tanıyan insanlar bilir ki, sitemizin bir adet fahrî ve daimi üyesi bulunmaktadır. Yukarıdaki banner cihazı resminde en sağda, toparlak çehresiyle arz-ı endâm eyleyen bu arkadaşımız, şu an Dağlık Japonbağ bölgesinde, çekik kukudan suşi yemekle meşgul. Biz de buralarda boş durmadık tabii. Yaptığımız fenni araştırmalar sonucunda, kendisinin herkesten gizlediği web sitesine ulaştık: 

Levent Tüter Netlog Sayfası
h
ttp://tr.netlog.com/levo_33



Adını yazılarımıza tag olarak kulp gibi takmamıza kızan, ilim ve feylosofyanın bir potada eritildiği güzide yazılarımız yüzünden karizmasının darbe alacağından endişen duyan sevgili arkadaşımız Levent'e buradan bir çift lafım olacak:

"Argadaşım! Baskıcı rejimlerin hepsinin haiz olduğu son ortada! Düşünce özgürlüğüne uzanan eller kırılsın! Bu işler, suyla doldurulmuş bir pirözervatifi, sağından solundan sıkıştırmaya benzer. Bir yanından sıkıştırırsın, öbür yanından baş verir. Oraya bastırırsın, başka yerden meme yapar. Aha, sen bize kızdın, ismimi tag olarak kullanmayın dedin. Demokratik hakkımız olan ifade özgürlüğüne ket ve gem vurmaya kalktın. Şimdi başka bir yerden bambaşka bir site pörtledi. Sen bizim donanmamızı yakmakla bizim sakalımızı kesmiş oldun. Ama biz Kıprız'ı alarak senin kolunu kesmiş olduk. Kesime uğrayan kol, recenerasyon sistemlerine sahip olmadığı için yeniden uzamaz. Fakat traşsal kesime maruz kalan sakal, eskisinden de gür biçimde, tuncay öztan sakalı gibi yeşil izli çıkar.

Haydi! Hodri meydan. Bu siteyi de baskı marifetiylen, mahkeme kararıylan kapattır yiyosa. Ama bil ki; yeni siteler baş verecek bizden ve bizim naçizane oluşumumuzdan bağımsız! Artık yeter, söz milletin!"



4 yorum:

Levent Tüter / Touter dedi ki...

Sevgili Garagujak,

Yazdiklarini okudum ve bence sen haklisin. Adimi özgürce kullanabilirsin.

Kimci cok güzel.

Levent Tüter / Touter dedi ki...

pardon Gajdop yazmis, o da hakli. hepimiz hakliyiz.

Gajdop dedi ki...

peki bana laflar hazırladın mı gözümün içi?

:*

Levent Tüter / Touter dedi ki...

bana düsmez. meme-dabi'ye sormak gerek.