11.11.09

Gengsta Rap Köşesi

Sevgili kule piçi okuyucuları ve yazar arkadaşlarım;

Hepinizin de bildiği gibi şahsım; Gürcistan, Arnavutluk, Eski Yugoslavya Cimhiriyeti’nin Masedonya’sı (FYRM) gibi ileri Avrupa medeniyetlerinin gelişmesine adeta beşiklik etmiş bir yerleşke olan, Gozlu temelli bir aydınım. Eski yazılarımı -bir nevi kalfalık eserlerimi- takib edenler bölge hakkında hunharca bilgiye sahip olmuştur, oldurulmuştur. Medeniyetin gelişmeye başladığı 90'lı yıllarda "Kozlu diye yazılıp Gozlu diye okunur" silegunıyla dağa çıkmış dağ Zonguldaklısı yani Zonguldağlı bir aydın halktır, Gozlu insanı. Kart Kurt diyemeyip, Gart Gurt dedikleri için de Gozlu olarak ebediyete kavuşmuştur bu şirin yerleşke. K den G dönergeçi hakkında size birkaç örnek veriyim: “Olum G yazıyo lan, sen dersten galmışsın” , “Olum topbaşlı Hamit galeciliğin G sinden anlamaz”, “Hortumu kotuvebakan benzün çöğcez” gibi bazen hoş kullanımları olmuştur bölge halkının, yazarınızın hayatının şekillenmesinde rol oynayan. (Sesimi yükselterek konuşuyorum buradan sonra) Arkadaşım oturduğumuz yerden aydın olmadık, aydırdılar ay balam. Sinirlendirmeyin adamı…

“ Bu yazıyı niye yazdın, nellakası vaaar?” dediğini duyar gibi oluyorum, bazı zenci türk yazar arkadaşlarımızın. Arkadaşım adımı yanlış kullanıyorsunuz! Basit bir mantık, silsile ve çerçeve argadaşım. Gavamı bozmayın, sulukulepiçi ağzımı açtırmayın. “19.00 Garakuşak Gaykaycı'nın gıyabında atıp tutma” bu günleri görmez olaydım, keşke gıyabımda cenaze namazım kılınsaydı. Arkadaşım “Garaguşak Gaykaycı” benim adım. Basit bir mantık üzerine kurulu, ezber yapmayın. İsmet Berkan sana sölüyorum: Köpekler istedi diye, atlar ölmez”, çevir Güntekin. Bana karşı mahçupsunuz değil mi? Biraz, biraz mahcupsunuz biliyorum.

Size cevabımı yakın dostum da olan Fuat’tan bir parçayla veriyorum. Allah’ınızdan bulun:
Dostum Fuat

Fuat - Panzere Yok Başka Çare

Bonobo bir efyu batı Gozlu
Artı yener Kuvay i Zonguldak Eşittir Hassictir
İnternetten kritik getir Senin anan bittir
Ağzından ve beynine Sığmayan kalibredir Garaguşak
Oyarsa Sevinçten tur at
Soysuz şopar Bu surat Bakarsa senin idrar torban spazmında
Ters döner fırlat desteksiz
Neden karı gibi arkadan konuşan bunca eteksiz
Peteksiz baldan odunsuz saldan
Kemerimi ananın sırtından yabtım
Kanından sos yabıb
Çıtayı 26 ışık yılı yukarı taktım

Yowwyooowwww

3 yorum:

Gajdop dedi ki...

Sevgili yazar arkadaşım Garaguşak,

Hepimizi birden hedef alan bu açıklamaların beni gerçekten üzdü. Ben bugüne kadar senin G'lerle bezeli ismini ne yanlış telaffuz ettim ne de yanlış yazdım.

Biliyorsun, aramızda levazım piçi zengin bebesi görgüsüz insanlar var. Bunlar ne gırtlaktan nihat doğan gibi türkü okumayı bilir ne Zup adlı içecekten haberdarlardır. Lütfen bu zümrenin yaptığı, genel türk kültürü eksikliğinden meydana gelen bu tür hataları hepimize mal etme.

Anayı bacıyı siyerin.

garagusak gaykayci dedi ki...

yazarlarimizdan mehmet abi, rutkay azizi taniyormus megerse. Az önce Mr Aziz'den tehdit telefonu aldim, bana tepkisini raple dile getirdi

Modern Tesis dedi ki...

oh yeah man oh yeah sana puanim dohuz kanka