7.12.09

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi

Şahintoloji

Din kültürsüzü okuyucularımız için de bir köşe yapmayı planladık, yazarlar kurulu toplantısında. Adeta yıllarımı verdiğim din âleminde ben de güçlü bir relijyoner sayılırım. Balta rumuzlu aşırı kökten dinci, Abdurrahman El Dilipak tandanslı yazarımız daha önce alternatif dinlerin en güçlülerinden biri olan İslam hakkında bir yazı yazmıştı. Ben daha alterno takılacağım ve Şahintoloji hakkında sizi bilgilendireceğim.

359 ülkede 1 milyar üyesi, kale gibi büyük binlerce kilisesi ve akıl almaz mal varlığıyla büyük tartışmalara yol açıyor. Peki, nedir Şahintoloji? Din mi, film mi? Gerçek mi, çakma mı?

Tarihi:
Bati dünyasının en büyük çıbanlarından biri olan ’gerçeği arayıp bulmak’ anlamına gelen Şahintoloji MS 1322 (Muhammed’den Sonra), IS 1954 (İsa’dan Sonra), AHS 9 (Ayyt Hitler’den Sonra) yılı Şubat’ında; IS 1911 Habur doğumlu L. Ron Habur ve o dönemki prestij müzik çalışanı 18 havari tarafından kuruldu. Habur, 200’den fazla bilimkurgu, arabesk ve alternatif müzik konulu sesli romanı olan bir yazardı. Recep Peker liderliğindeki dönem hükümetinden hiçbir destek alamayan Habur, 2. Dünya Savaşı sırasında Alman Nazi Hükümetine kiralık asker olarak gönderildi. Savaş sırasında ayaklanan Yahudileri bastırmakta büyük görev oynayan Habur, 1941 yılında 6 yıllık askeri görevini tamamladı ve 5 kese altın Yahudi dişinden oluşan maaşını ve tezkeresini alarak memleketi Semdinli’ye döndü. Para bulunmuştu. Hemen prestij müzikle temasa gecen Habur, güçlü bir reklam kampanyası ve lojistik destek sonucu Sahintolji dinini icat etmişti. Kendi yazıp inandığı ve inandırdığı, gerçeğe dayalı hikâyesiyle Habur peygamber seviyesine yükselirken, daha sonra 1950 yılında bizzat yazıp, Kemal Kara editörlüğünde Zirve yayınevlerine bastırttığı 'Kinetiks: Modern Akıl Sağlığı ve Din Bilimi Ahlak Bilgisi' adli kitabi da Şahintoloji incili olarak kabul görmeye başlayacaktı.

Şahintoloji’nin Mânası:
İnsanin içini ürpertecek gerçekleri su yüzüne çıkaran bu din, insanların 75 milyon yıl kadar önce 'Xenia' adlı zalim bir galaktik Rus hükümdar tarafından dünyaya sürülen 'uzaylı' ruh kümelerinden (Thetan: bazı dinlerde deyyus olarak da bilinir) yapılmış olduğunu açıklığa kavuşturdu. Dünyaya muz kabuğu içinde gelen ve atmosfere yayılan bu ruhlar, insan bedenlerine girmiş ve Entegre Yanması sendromuna yol açmıştı. Şahintoloji’nin amacı da insanları fiziksel ve zihinsel yüklerinden arındırarak bu uzaylı ruhları serbest bırakmak ve gerçek ruhsal özgürlüğü yakalamalarını sağlamak ve entegre yanıklarını gidermek olacaktı. Bu sayede insanlar bütün sıkıntı ve bordımlarından kurtularak çağdaş uygarlık seviyesine erebilecek ve kendinden en az %110 verim alabilecekti.

Pratikte Şahintoloji:
Peki, nasıl olacaktı bu tadilat periyodu? Nasıl çıkacaktı Thetan’lar vücudundan insanoğlunun? Yıllar süren araştırmaları sonucu Gümüşhaneli bir kaynak ustası olan Selami Şahin’de bulacaktı bu sorunun cevabini Habur, 1975 yılı sonbaharında. Cevap bir mucizevî aletteydi. SS’in kendi çalışmaları sonucunda ilk yıllarda goldeki balıklara anektürük şoku vererek öldürmek suretiyle avlanma amaçlı kullanılan bu mucizevî alet, daha sonraları Habur’un da katkısıyla bobin ve buna alt sistemler eklenerek voltajı düşürülmüş ve 'elektro-psikometre' denilen ve vücuttaki elektrik değişimlerini ölçen özel bir aygıt haline dönüştürülmüştür. Özel yetiştirilmiş operatörler tarafından kullanılan bu cihaz, üyelerin ruhsal sıkıntı merkezlerini saptamak için kullanılıyor. Böylece, tarikata katılmak isteyenler kendileriyle yüzleşme yeteneğini kazanıyor ve geçmişlerinde onları biraz mahcup etmiş olayların etkisinden kurtularak berrak oluyorlar. Berraklık seviyesinden sonraki aşama müritlik. Buradan 'OT' denilen mertebeye geçiliyor. 'OT', bedenini ve zihnini terk edebilen 'Thetan' yani ruh anlamına geliyor. Thetan, bakmadan görebiliyor ve işitmeden duyabiliyor; Cips Kola Kilit…
Psikometriye bağlanan bünye Holly Water denilen kutsal suda yıkanmalı ve bu işlem operasyon sırasında 3 defa operatör tarafından mürid üzerinde bizzat tekrarlanmalıdır:


Umarım siz okurlarımıza Xenia yolunu bulmakta faydalı olacak bir yazıdır. Xenia’nın selameti üzerinizde olsun…

Hiç yorum yok: